Roletele textile de interior se monteaza direct pe tamplarie datorita sistemului de actionare cu dimensiuni reduse. Acest sistem parasolar se dovedeste a fi o solutie moderna si placuta, atat in scop rezidential, cat si pentru birouri sau spatii comerciale.

Mod de intretinere a roletelor textile: 

  • se aspira sau se curata cu  pamatuful de praf;
  • se spala cu  burete si detergent normal.

​Sunt special proiectate pentru ferestrele si usile tip termopan. Foarte elegante, pentru orice culoare a tamplariei. Sunt deosebit de frumoase, profilele de ghidaj si caseta putand fi asortate la aproape orice model de ferestre. Sunt indicate pentru geamurile de dimensiuni mici si medii. Prin utilizarea de materiale opace se poate obtine un intuneric aproape complet in incapere

Roletele textile se pot prinde direct de tocul geamurilor, indiferent din ce material este confectionata tamplaria. Functie de culoarea tamplariei sunt disponibile sisteme de actionare albe sau maro.

Sistemul de actionare este conceput sa aiba dimensiuni minime pentru discretie si functionalitate, este prevazut cu elemente din plastic ABS de inalta calitate, cu capace semirotunde care-i confera un plus de frumusete, cu teava de infasurare din aluminiu pentru a nu rugini, cu bara de jos din aluminiu, toate elementele fiind de calitate foarte buna pentru a asigura durabilitatea si estetica produsului.

­