NOU! Montaj incuietori inteligente Mai multe detalii aici!

Arrow up
Arrow down

Ferestrele cu profile SALAMANDER - de provenienta germana - au o durata de viata de 50 de ani, iar garantia de fabrica este de 5 ani. Profilele Salamander rezista fara probleme caldurilor toride, temperaturilor scazute, furtunilor sau ploilor torentiale si au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina intretinere.

Verificarile interne, precum si verificarile neutre ale institutelor europene recunoscute garanteaza materialul si precizia dimensionala si sunt confirmate de insemnele de verificare RAL si de certificatul DIN ISO 9001.
Profilele sunt produse atat in alb stralucitor, dar pentru a satisface cele mai variate gusturi ale clientilor, oferim si profile acoperite cu folie speciala Renolit in nuante lemnoase si culori vii (peste 70 de culori ).

  • sistem cu 4,5 sau 7 camere avind caracteristici termoizolatoare foarte bune
  • confort sporit in locuine prin izolare fonica optima
  • profile din material durabil, rezistent la intemperii
  • nu necesita intreinere prin vopsire
  • suprafata neteda, igienica si usor de intreinut
  • stabilitate optima prin rigidizari din otel zincat

Date tehnice:

•    grosimea minima a peretilor exteriori de 3mm - clasa A conform normelor europene valabile si in Romania
•    canturi rotunjite si o inalime a combinaiei de profile de 113 mm din care se pot realiza ferestre oscilobatante, batante, oscilante, cu stulp (montant mobil) sau fixe combinate
•    vitrificare simpla, termoizolatoare sau fonoizolatoare
•    sprosuri in interiorul geamului, aplicate pe geam sau care impart geamul

TERMOABLAK va ofera posibilitati nenumarate de asamblare pentru fiecare stil arhitectonic, pentru ca asa cum difera gusturile, ar trebui sa difere si intrarile. Datorita formelor si culorilor individuale si a gamei variate a ornamentelor, posibilitatile de amenajare sunt nelimitate.

O alternativa o reprezinta geamurile prevazute cu sprosuri individualizate sau geamurile bombate. Micile detalii, cum ar fi manerele si garniturile completeaza armonic imaginea de ansamblu.

Si la usi exista multe alternative atractive fata de albul clasic, la fel ca si la ferestre. Pentru individualizarea noii dumneavoastra usi, sistemele TERMOABLAK va stau la dispozitie cu o gama larga de culori. Indiferent ce model alegeti, va veti bucura multi ani de profilele colorate TERMOABLAK , datorita rezistentei culorilor la conditiile atmosferice.

Calitatea

La sistemele de usi TERMOABLAK simtiti de la inceput cum se imbina materiale de prima calitate cu cea mai buna prelucrare. La baza calitatii superioare sta PVC-ul, din care se produc profilele SALAMANDER . Datorita acestuia, ele sunt rezistente la conditiile atmosferice, se curata usor si nu trebuie vopsite niciodata.

­