NOU! Montaj incuietori inteligente Mai multe detalii aici!

Arrow up
Arrow down

Sistemele glisante din sticla pentru inchiderea teraselor

Inchiderea terasei cu sistem glisant din sticla Glasspro SCS permite utilizarea suprafetei inchise pe intreaga perioada a anului, oferind protectie atat contra intemperiilor, cat si a poluarii fonice, permitand in acelasi timp deschiderea spatiului in totalitate.

Pentru segmentul rezidential, sistemele glisante de inchidere terasa sunt potrivite atat in cazul vilelor sau al caselor prevazute cu terasa, cat si pentru compartimentari sau delimitari interioare, permitand o trecere naturala si placuta intre spatiile delimitate.

CERE OFERTA

Avantajele sistemului glisant pentru inchidere terasa

Sistemul glisant din sticla este recomandat mai ales in cazul segmentului rezidential, acolo unde terasele trebuie in primul rand ferite de intemperii in timpul sezonului rece ori in cazul furtunilor ocazionale.

Un avantaj principal al sistemului GlassPro SCS consta in dimensiunea foarte redusa a pragului inferior ( 7 mm ), ceea ce insemna ca in pozitia deschis a sistemului, terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia. De asemenea, sistemul este recomandat si in cazul spatiilor comerciale de interior.

Sisteme glisante din sticla pentru inchiderea balconului

Inchiderea balconului cu ajutorul sistemului glisant din sticla Glasspro VBS, reprezinta o solutie moderna, acesta neavand in alcatuirea lui profile verticale (toc). Sistemul este ideal in cazul ansamblurilor rezidentiale, ori in cazul constructiilor de tip vila unde inchiderea balconului cu PVC ar modifica aspectului general al cladirii. Foile din sticla sunt independente si gliseaza in totalitate.

Avantajele unui sistem de inchidere cu geamuri glisante pentru balcon

Sistemul de inchidere balcon este conceput astfel incat, prin glisare, panourile din sticla sa se plieze intr-un sens, sau in ambele, asemenea unui acordeon. Sistemul de panouri din sticla pentru
balcon are la baza un proces de glisare facil, ce implica miscari simple. 

Un alt avantaj al sistemelor de inchidere balcon din sticla glisanta consta in usurinta cu care se pot spala geamurile, si anume, din interiorul balconului, pe ambele fete.

Sistemele glisante din sticlă securizată pentru închiderea balcoanelor și ale teraselor permit folosirea spațiilor închise pe toată perioada anului, oferind protecție împotriva căldurii excesive vara, protecție împotriva furtunilor și a vântului primăvara și toamna și contra intemperiilor iarna, permițând funcționalitate flexibilă.

Pot fi utilizate pentru compartimentarea spațiilor interioare si exterioare.

Permit aerisirea spațiilor, oferă eleganță și se potrivesc designului  modern  cat și a stilului tradițional.

­