NOU! Montaj incuietori inteligente Mai multe detalii aici!

Arrow up
Arrow down

Pe vremuri, pana si sufrageriile apartamentelor de bloc erau prevazute cu usi duble, nu doar cele ale caselor. Astazi, tot mai multi dintre cei care-si construiesc case prefera livinguri cu deschidere ampla spre hol, constatand ulterior ca usile obisnuite mananca din spatiu atunci cand sunt deschise. O solutie in acest caz este montarea unor usi glisante, incastrate sau aparente, usor de manevrat.

In livingurile mari, proiectate si impartite in mai multe zone de interes (dining, birou, loc de relaxare etc), usile glisante din sticla pot avea rol de paravan despartitor, separandu-le discret.

Usile conventionale au nevoie de spatiu pentru a se deschide si inchide, in timp ce usile glisante nu sunt prinse in balamale, ci culiseaza pe o sina pentru a se deschide, acest lucru facandu-se simplu si elegant de-a lungul peretelui pe care se afla deschiderea usii.

Cu acest sistem veti castiga cu siguranta spatiu, veti putea pune un pat la doar cativa centimetri de usa si o canapea pe partea opusa, fara sa va mai faceti griji cu privire la distanta corecta dintre mobilier si aceasta. De acest lucru ar putea beneficia in mod special apartamentele care nu sunt foarte spatioase si garsonierele.

Cu ajutorul lor puteti separa incaperi sau le puteti folosi in locul celor clasice, in living, dormitoare, bucatarie sau baie. In locul peretelui solid dintre sala de mese si camera de zi, se poate asambla o usa glisanta pentru a separa cele doua incaperi. Procedand astfel, ambele camere vor arata mult mai spatioase in comparatie cu situatia in care un perete solid serveste ca partitie.

Usile glisante pot fi instalate in orice incapere, prin decorare si personalizare se vor integra armonios in orice spatiu ce urmeaza a fi amenajat ori reamenajat

­