NOU! Montaj incuietori inteligente Mai multe detalii aici!

Arrow up
Arrow down

Sistemele glisante din sticla pentru inchiderea teraselor

Inchiderea terasei cu sistem glisant din sticla Glasspro SCS permite utilizarea suprafetei inchise pe intreaga perioada a anului, oferind protectie atat contra intemperiilor, cat si a poluarii fonice, permitand in acelasi timp deschiderea spatiului in totalitate.

Pentru segmentul rezidential, sistemele glisante de inchidere terasa sunt potrivite atat in cazul vilelor sau al caselor prevazute cu terasa, cat si pentru compartimentari sau delimitari interioare, permitand o trecere naturala si placuta intre spatiile delimitate.

CERE OFERTA

Avantajele sistemului glisant pentru inchidere terasa

Sistemul glisant din sticla este recomandat mai ales in cazul segmentului rezidential, acolo unde terasele trebuie in primul rand ferite de intemperii in timpul sezonului rece ori in cazul furtunilor ocazionale.

Un avantaj principal al sistemului GlassPro SCS consta in dimensiunea foarte redusa a pragului inferior ( 7 mm ), ceea ce insemna ca in pozitia deschis a sistemului, terasa va arata ca inainte de instalarea acestuia. De asemenea, sistemul este recomandat si in cazul spatiilor comerciale de interior.

­